FAQ

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit lejemål, skal det ske med minimum 3 måneders varsel til den 1. hverdag i en måned. Opsigelse skal ske skriftligt til info@pedersbolig.dk

Fraflytning

Ved fraflytning skal lejemålet afleveres i samme stand som ved indflytningen. Istandsættelsen af lejemålet udføres af Pedersbolig ApS, efter lejeren er fraflyttet, og sker for lejers regning.

Sådan lejer du en bolig

Du skal starte med at komme til et Åbent Hus arrangement og se boligen. Her får vi også mulighed for at møde dig. Herefter kan du reservere en bolig via www.pedersbolig.dk/find-bolig/

Kontrakt

Vi fremsender en lejekontrakt til dig på mail, og du skal underskrive kontrakten og sende den retur til os enten pr. e-mail eller med posten. Bare husk at kontrakten skal være underskrevet af alle lejere, og på alle siderne. Kontrakten skal være retur hos os i underskrevet stand senest 3 dage efter vi har sendt den til dig.

Depositum

Når du lejer en bolig hos Pedersbolig.dk ApS, så skal du ligge et depositum på 3 mdr. husleje.

Forbrug

Huslejen på vores boliger er ekskl. forbrug. Dette betyder, at du udover huslejen bliver opkrævet for dit eget forbrug af el, vand, varme, antenne, renovation m.fl.

Boligsikring og depositum

Du har mulighed for at søge boligsikring gennem din kommune. Du kan læse mere om dette her: www.borger.dk… (https://www.borger.dk/Sider/Boligstoette-lejere.aspx)

Lokalt islæt

Rådgivende ingeniørfirma  – Dines Jørgensen & Co. A/S.

Landinspektørfirma – Skel.Dk Landinspektører P/S

VVS og El – A/S Poul Larsen Aut. EL & VVS Installatør